criança


Quina és la millor manera de criar un fill o una filla?

No hi ha límit, ni manuals, ni plànols per treure-hi l’entrellat. Molts dels que ens envolten hi diuen la seva, opinen i ens expliquen la seva experiència. Als pares novells els hi venen al cap tantes possibilitats per criar fills amb amor! Però sovint costa tant estar segurs del que cal fer en cada moment!

No hauríem de seguir modes en aquest moment. Per més que haguem llegit, documentat, etc.
L’única cosa vàlida en aquest fantàstic moment és saber ESCOLTAR els infants, APRENDRE a conèixer les seves necessitats i desitjos.

Sovint sento “es que els nadons venen sense manual” jo els dic sempre “al manual són ells mateixos”.

No hi ha una manera ideal de criar un fill, hi ha tantes criances com famílies hi ha. Per això sembla tant complicat. Però si sabem ESCOLTAR pot ser d'allò més senzill, només cal confiar amb nosaltres mateixos, deixar-nos guiar per l’amor i ser coherents amb el que intentem transmetre. Malgrat tot, us asseguro que com a pares sempre ens queda el dubte de si ho hem fet bé!

Si necessiteu un cop de mà en aquest APRENDRE a ESCOLTAR, m’ofereixo en acompanyar-vos en qualsevol moment del procés fins als 2 anys.

Acompanyar-vos per veure quines expectatives ens fem i que podem esperar realment, coneixent com és el desenvolupament dels infants i quins processos hi intervenen, quins són els mites que la nostre societat arrossega en la criança dels fills. Potser d'aquesta manera podeu trobar el camí per poder sentir el que realment necessiten els vostres infants, encarar-ho amb seguretat i gaudir-ho.Quins son el temes a treballar en aquesta etapa:

· L’alimentació complementària

· La son

· El control d’esfínters

· Els ritmes

· Els dubtes, les pors, les inseguretats...


Com ho faig?

Treballem plegats, conec la família i l’entorn on es desenvolupa el petit/a i construim plegats
un camí que resulti el més adequat per a tots!

Consultes on line o a domicili