embaràs i part
L’embaràs és un moment molt especial i preciós. Gaudir de la panxa, preparar-nos per abraçar el petit/a, organitzar el niu...
Sovint el part espanta, ens han explicat moltes anècdotes positives i negatives, tothom ens dóna consells i hi posa cullerada, hem llegit molts llibres d'opinions molt diverses... però cal saber que cada embaràs és diferent i cada part és un món, de la mateixa manera que cada nadó i cada família és única.
Us ofereixo sessions per parlar-ne, per documentar-vos a casa vostra o a Moviment Nat, centre on col·laboro. 
Us acompanyaré a endreçar aquest meravellós calaix de dubtes que és la maternitat i paternitat i plegats prepararem el millor context possible per a rebre el nadó.

Quin és el procés?


La família es posa en contacte amb mi i quedem per fer una visita a domicili o bé a la consulta del centre Moviment Nat de Sabadell, on conjuntament amb una fisioterapeuta realitzem preparacions al part.

Que fem?


Si fixem una trobada individual parlarem detingudament de tots els punts importants d'aquesta fase per tal d'esbrinar quines necessitats té cada parella i resoldre els dubtes que tingueu entorn aquest moment.
Parlar de com és un embaràs, com el podeu encarar, què és el millor que podeu fer, quin és el millor part per a cada circumstància, què podem fer a casa al moment del part, com ens podem organitzar, fins quan ens hem d'esperar abans  d'anar a l’hospital, què és el que hem d'esperar del personal sanitari, dels familiars i amics, de nosaltres mateixos ...

Per complementar des de Moviment Nat també oferim una preparació física el part. Amb l’Anna, la fisioterapeuta treballem de forma coordinada per poder oferir un servei integral durant aquesta etapa. Feu click aquí per tenir més informació d'aquest servei.