massatge infantilEl massatge infantil és una antiga tradició que des de sempre ha fet gaudir els qui el reben i els qui el donen. 

El contacte del massatge crea una relació íntima i de confiança entre l’adult i el nadó, que ajuda als nostres infants a viure més feliços, més sincronitzats, més vinculats, més segurs i a refiar-se del propi instint. 

És un recurs que ens pot ajudar a alleujar, mitjançant l’estimulació, a resoldre les incomoditats produïdes pel restrenyiment, els còlics, els gasos, els mocs, la dentició, l’estrès... 

Sota la premissa de que ‘No es pot donar el que no es té’ el massatge ajuda als pares i mares a deixar-se anar i a transmetre a través de les carícies allò que tant desitgem als infants: tranquil·litat, benestar, pau, amor, confiança... 

En els cursos es parla de temes de criança com el plor, els vincles, la son, els nous rols de la família, l’adaptació del massatge a mesura que creixen.... i altres temes que sorgeixen espontàniament depenent de les demandes que fan les famílies. 

Es parla de com i quan fer el massatge i de quins olis son més adequats... 

Com i on ? 

Els cursos consten de 5 sessions d’un cop per setmana, els divendres al matí de 10.30h a 12h. al Centre Moviment Nat (link). Estan dirigits a famílies que tinguin ganes de gaudir d’una bona estona compartint carícies. 

Els grups són d’un mínim 4 i un màxim de 7 famílies per curs. 

Reserva de plaça anticipada aquí o a Moviment Nat
.