Qui sóc?Sóc curiosa i molt observadora, dona, mare i filla que estima molt la seva família, m’agraden les plantes, la música i els estius a prop del mar. Però el que mes m’apassiona són els infants i el meu objectiu és que es puguin vincular de la millor manera possible amb qui els cuiden i que així aconsegueixin una vida millor.

La meva trajectòria professional comença quan sóc MARE. Tinc tres fills, el millor que m’ha passat mai! I és llavors quan descobreixo la meravella d’acompanyar els infants mentre creixen.

He treballat de valent i amb molta il·lusió des de l’any 1997 com assessora voluntària de lactància materna a l’associació MAMAS - Alletament Matern de Sabadell de la que en vaig ser cofundadora. Des del 1999 estic formada com a doula i des de l’any 2002 sóc educadora de massatge infantil per a nadons i infants.

L’any 2006 obtinc l’acreditació d’IBCLC (Consultora internacional certificada en lactància materna L-30534). Em permet formar part durant deu anys del comitè de lactància materna i docent de professionals sanitaris a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

Per a mi és una fantàstica experiència professional acompanyar a les famílies en els diferents àmbits que inclouen l’arribada d’un nadó, durant el prepart i el puerperi, ja sigui fent recolzament individual o en grup.

Sovint faig conferències, tallers i formació per professionals, on explico el què sé i on m’enriqueixo de tot allò que aprenc dels altres!